Vita!

teisipäev, juuni 06, 2006

Suvi tule kohe!

Nii kaua siis seda suve ootama peab. kool on läbi ja võiks nagu täielikult suve nautida, aga kas selleks, et seda nautida saaks peab sõitma kuhugi soojale maale?! Mis on saanud Eestimaa suvest?! Suvi on siin täielikult kaotsi läinud. Nüüd pole enam muud kui talv kevad sügis ja jälle talv. vahepeal muidugi on mingid soojemad ilmad, aga see ei näita veel suve. Mul on tunne, et varsti ma hakkan kolima. näiteks Horvaatiasse, sellisele rannale nagu pildil =) just love that place! Ja Suvi, kui sa kohe ei tule, siis ma sõidangi siit minema. sõidan kaugele sinna kus paistab päike pidevalt!

reede, juuni 02, 2006

Ma pidin siia lihtsalt midagi kirjutama, sest keegi oli vahepeal natuke pahane, et ma olen oma blogi täiesti ära unustanud. Mul oli lihtsalt sess ja ei olnud aega, et midagi kirjutada. Nüüd on agab sess läbi ja eks ma siis kirjutan teile midagi. Näiteks olen ma mega väsinud kogu selle kooli jama pärast. Ma vist jääks kah igal pool ja igal ajal magama, nagu see kassgi siin pildil (kes on muide Juss). ja siis ma veel ootan, millal keegi kohvikusse kutsuks ;) ja ilusat ilma tahaks, sellist sooja ja päikselis, et saaks päevitada, sest mu nahk väga vajab jumet! ma siis telliks siin kohal homseks ilusa ilma. aitäh ja nägemist.

küsimus.

ma olen suht segaduses. kas siin neid postitusi üldse on võimalik ära kustutada? mina näiteks ei leidnud. äkki keegi targem oskab mind selles asjas aidata =) tänx.